Plata ratelor la împrumuturile de la CAR Casa Banilor se poate face și online

În această perioadă, sănătatea și siguranța membrilor și angajaților noștri reprezintă o prioritate pentru CAR Casa-Banilor Craiova. Datorită stării de urgență cauzate de epidemia Covid-19 în România, CAR Casa-Banilor oferă măsuri personalizate de suport membrilor săi care întâmpină dificultăți. În cazul în care aveți nevoie de suport din partea noastră, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon +40 351 421 946 sau +40 770 533 133 de Luni până Vineri între orele 08:30 - 16:30.

Plata ratelor la împrumuturile de la CAR Casa Banilor se poate face și online

 

Încă de la înființare, am acordat o atenție sporită membrilor noștri, a modului în care aceștia sunt tratați și suntem deschiși permanent la comunicare, la aflarea nevoilor si găsirea soluțiilor optime pentru membrii noștri. Membrii noștri ne-au comunicat în permanență problemele cu care se confruntă și împreună am putut găsi soluția optimă de rezolvare. În contextul actual, pentru a limita deplasarea dumneavoastră la sediul nostru, vă punem la dispoziție posibilitatea de a plăti ratele de la împrumuturile CAR Casa-Banilor și online.

plata_online_rate_CAR_CASA_BANILOR

Ratele la C.A.R. se pot plăti în contul nostru RO74 BACX 0000 0005 3791 2000 deschis la Banca UniCredit și online prin mobile banking, de pe telefon sau PC, sau prin plată programată, din contul dvs.

 

Pentru plata programată puteți afla mai multe detalii de la banca dumneavoastră. Este foarte simplu, completați acolo un formular și la data hotărâtă de dumneavoastră se va transfera suma în contul nostru. Aveți grijă ca data să fie cel mai târziu la scadența ratei de pe grafic și sa aveți banii în cont.

Majoritatea băncilor oferă serviciile de mobile banking gratuit. De exemplu, clienții UniCredit Bank își pot activa singuri Serviciul de Mobile Banking direct pe telefonul personal.

 

Pentru orice alte întrebări vă stăm la dispoziție prin următoarele canale de comunicare:

  • Telefon: 0351 421 946; 0770 533 133;
  • Fax: 0351 421 956;
  • E-mail: office@car-casabanilor.ro
  • Online, completând Formularul de Contact.