Rezultate financiare CAR Casa Banilor 2021

CAR Casa Banilor a înregistrat rezultate economice și financiare pozitive și în anul 2021, fapt datorat unei bune organizări a instituției noastre. Comunicarea permanentă cu membrii noștri a avut o importanță foarte mare și acest lucru se oglindește și în rezultatele financiare. Dorim să mulțumim pe această cale tuturor membrilor care au încredere în noi și care apelează la serviciile noastre.

Evoluția fondurilor sociale și a împrumuturilor acordate de C.A.R. Casa Banilor în perioada 2018 - 2021

Vă prezentăm mai jos evoluția fondurilor sociale și a împrumuturilor acordate de C.A.R. Casa Banilor în perioada 2018 - 2021 (sumele sunt exprimate în RON).

 

Rezultate Financiare CAR Casa Banilor Fonduri Sociale si Imprumuturi 2018-2021

Se poate observa pe grafic că valoarea fondurilor sociale a crescut de la 4.912.000 lei în anul 2020 la 7.200.000 lei in anul 2021. Oamenii trebuie să conștientizeze importanța economisirii pentru viitor. La CAR Casa Banilor, puteți economisi în condiții avantajoase! Economisiți alături de noi și primiți o dobândă netă de minim 6.5% pe an pentru anul 2022 la banii depuși sub formă de fond social.

Bonificarea fondurilor membrilor CAR este peste media dobânzilor practicate la depozite de către alte instituţii financiare bancare sau nebancare. Acest fapt a susţinut ca fondurile să fie protejate împotriva inflaţiei și membrii noștri să se bucure de un câștig financiar real la economisire.

Împrumuturile acordate către membrii CAR Casa Banilor au crescut și ele în anul 2021. Noi dorim să ajutăm membrii noștri prin împrumuturi avantajoase, dar și prin anumite avantaje oferite, ca de exemplu: amânarea unei ratei pe an calendaristic, sau beneficierea de ajutoare la: căsătorie, nașterea copilului, ochelari de vedere, spitalizare, nunta de argint, nunta de aur (conform Regulamentului). Valoarea totală a împrumuturilor acordate în anul 2021 a ajuns la 7.600.000 lei, în creștere cu aproximativ 37% față de anul 2020.

Evoluția numărului membrilor C.A.R. Casa Banilor în perioada 2018 - 2021

Vă prezentăm mai jos evoluția numărului membrilor C.A.R. Casa Banilor în perioada 2018 - 2021:

Rezultate Financiare CAR Casa Banilor Numar Membri 2018-2021

Numărul membrilor CAR Casa Banilor a ajuns la 1600 în anul 2021, în creștere cu aproximativ 12% față de anul 2020. Această creștere ne bucură foarte mult și se datorează în special profesionalismului, onestității, respectului, serviciilor oferite și a comunicării permanente cu membrii noștri.

C.A.R. Casa Banilor acordă împrumuturi rapide de până la 25.000 de lei pentru o perioadă de până la patru ani, numai cu giranți și numai după o verificare minuțioasă a persoanelor care doresc împrumut. Pot beneficia de împrumuturi toate persoanele salariate (bugetari şi mediul privat) care realizează venituri de natură salarială indiferent de domeniul de activitate. De asemenea, acordăm împrumuturi și persoanelor care au venituri din pensii.

Posibilitatea de economisire în condiții avantajoase este prioritară la C.A.R Casa Banilor. Pentru anul 2022, acordăm minim 6,5% dobândă netă la fondul social depus. Dorim astfel să îi încurajăm pe toți cei care au o sursă de venit să economisescă pentru viitorul lor.

Doriți să vă înscrieți la CAR Casa Banilor? Apăsați butonul de mai jos:
Înscrieri

Pentru orice alte întrebări și sugestii, vă rugam să folosiți pagina de Contact.