CAR Casa Banilor - membră a European Microfinance Network

CAR Casa Banilor este membră a European Microfinance Network (EMN). EMN este o organizație non-profit cu sediul la Bruxelles. Instituția promovează microfinanțarea ca instrument de combatere a excluziunii sociale și financiare în Europa prin activități independente și crearea de microîntreprinderi. Rețeaua Europeană de Microfinanțare a fost lansată în anul 2003 de către membri fondatori: Adie - Franța, NEF - UK și evers&jung - Germania, dar și cu ajutorul Comisiei Europene.

Membrii de bază ai EMN sunt formați din profesioniști în microfinanțare. Aceștia sunt organizații cu scop social care oferă servicii financiare persoanelor defavorizate sau facilitează accesul la astfel de servicii.

Activitatea rețelei este susținută și de:

  • parteneri și membri corporativi
  • organizații precum rețelele naționale
  • mediul academic
  • furnizorii de servicii din sector sau băncile care sunt implicate în problemele europene de microfinanțare și care sprijină dezvoltarea microfinanțării în Europa

CAR Casa Banilor sprijină microfinanțarea europeană

Microfinanțarea în țările Europei de Vest, de Est, de Sud și de Nord evoluează în medii foarte diferite. Rețeaua de microfinanțare europeană este o instituție care ascultă așteptările și nevoile membrilor săi. Aceasta este dornică să cunoască noi specialiști în domeniul de microfinanțare. Membrii EMN provin din peste 25 de țări europene și au ca scop principal dezvoltarea microfinanțării în regiune.

Prin aderarea la EMN, CAR Casa Banilor sprijină microfinanțarea europeană în zona Europei de Sud-Est. Atât CAR-ul nostru cât și Rețeaua de Microfinanțare Europeană, sunt în căutare de noi parteneri pentru a susține inițiativele existente (evenimente, sesiuni de training în domeniu, team-building, proiecte de cercetare), dar și pentru a planifica altele noi.

CAR Casa Banilor - membra EMN

CAR Casa Banilor IFN este o instituție financiară nebancară ce oferă economisire cu dobânzi bune și împrumuturi avantajoase și a fost înființată în anul 2010. Încă de la început, ne-am îndreptat atenția către membri noștri și am căutat tot timpul să dezvoltăm noi idei de finanțare și economisire. Mai mult, am dorit să atragem cât mai mulți tineri să economisească pentru viitorul lor. Astfel, am lansat posibilitatea de Economisire online. Membrii noștri au o mulțime de drepturi care se transformă în avantaje și aici vor găsi tot timpul o echipă profesionistă și deschisă la comunicare. CAR Casa Banilor, prin activitatea pe care o desfășoară, participă activ la dezvoltarea rețelei de microfinanțare europeană.

La CAR Casa Banilor puteți să economisiți pe termen lung cu un randament net superior altor forme de economisire. Puteți vedea o comparație între diferitele forme de economisire existente pe piață la pagina economisire. De asemenea, puteți face refinanțarea împrumuturilor de la alte CAR cu o dobândă mai mică.

Ne puteți contacta prin telefon, e-mail, social-media și noi vă consiliem. În acest moment, avem deschise patru agenții cu o echipă de profesioniști gata oricând să vă ajute pentru a găsi o soluție de economisire sau finanțare.

Din 2010 oferim seriozitate, siguranță și servicii de calitate membrilor noștri.

Vino cu prieteni, rude, cunoștinte și înscrie-te în C.A.R.! Alătură-te familiei C.A.R. Casa Banilor! Doriți să vă înscrieți la CAR Casa Banilor? Apăsați butonul de mai jos:

Înscrieri